Gde mi je daljinski?!

Znate onu scenu? Umorni ste, ležite kod kuće na kauču i ne znate gde vam je daljinski. A nikog u blizini da vam pomogne. Vi ste se ulenjili, trenutno ste u stadijumu couch potato. Onda sledi ono okretanje po krevetu, pa spuštanje dole i traženje. Evo nekih mesta gde vam se može naći daljinski.

1. Na televizoru.

Gadna situacija, ustajanje je neophodno. Tada sledi razmišljanje, i tada se neki opredeljuju za ustajanje, a ovi drugi koji na kraju više energije istroše, a misle da su prevarili zakone fizike, se skotrljaju s kreveta i onda odmile do tv-a i zgrabe daljinski.

2. Ispod kreveta.

Česta situacija. Može da bude triput komplikovanija ako vam ispadnu baterije. Tada vam treba baterijska lampa i neka poduža motka. Onda motku zavučete i pokupite sve i svašta. Nađete neki dinar u metalu, prašinu, prsten i među svim tim i baterije i daljinski - i onda ste srećni.

3. Ispod jastuka.

Menjali ste kanale, menjali, i menjali i kada ste konačno našli nešto normalnog sadržaja stavili ste pored sebe daljinski, a onda se namestili i prekrili ga jastukom. Emisija se završila, ali daljinskog nema :O Prevrćete se po krevetu, i na kraju podignete jastuk. Jeee.

4. Ispod vas.

Najčešća situacija. Iz nekog razloga ga nikad ne osetite, i to vam onemogućava pronalaženje. Tražite ga, tražite i tražite, i nema ga nigde. Onda ustanete besni, spremni na sve, i ta raam, eto daljinskog. Onda se lupite po čelu, i legnete opet.

 

Dragi Vi, ovaj post sam napisao samo da bih nešto napisao, ali može da se desi i nekom da pomogne. Ovo je kao upustvo za pronalaženje. :)

 

Uživajte :)

0 comments:

Post a Comment

About Me

About

Creative Commons licenca
Ovo The Me , čiji je autor Pavle Lazarević je licencirano pod uslovima licence Creative Commons Autorstvo-Bez prerada 3.0 Unported License.
Zasnovano na delu na pajachu.blogspot.com.
Powered by Blogger.